Interieur

Door het gebruik van natuursteen in uw woning kan er een robuuste of juist rustige uitstraling gerealiseerd worden. Denk hierbij aan de keuken, badkamer, toilet of andere ruimtes die u kunt verfraaien.

Marmers, granieten of composieten, vrijwel alle materiaalsoorten zijn toepasbaar in het interieur. De mogelijkheden zijn oneindig.

Wilt u een exclusieve marmeren keukenblad als eyecatcher, of ziet u meer in een strak keramiek aanrechtblad welke opgaat in het geheel? Kom gerust langs en laat u inspireren.

Keukenbladen

Of u nu een landelijke, moderne, industriële of designkeuken heeft, een natuursteen aanrechtblad is met iedere keukenstijl te combineren. Naast de vele natuursteensoorten, is ieder van zijn soort ook in verschillende afwerkingen te verkrijgen. Van strak gepolijst tot een ruw geborsteld resultaat.

Badkamerbekleding

Natuursteen wordt veel toegepast in badkamers. Naast het geven van een luxe uitstraling zorgt de natuursteen ook voor waterdichte en onderhoudsvriendelijke elementen in natte ruimtes. Denk hierbij aan plateaus, douchezitjes of complete wanden. Laat u adviseren welke materialen hiervoor geschikt zijn.

Haarden en schouwen

Door de goede accumulatie worden haarden en schouwen van oudsher al uitgevoerd in natuursteen. De warme en luxe uitstraling zorgt tevens voor een fijn behaaglijk gevoel. Schouwen en haarden zijn er in veel soorten en maten. …

Een natuursteen blad ter afwerking van uw tv-meubel of zelfs een volledige haardombouw.

Badmeubels

Laat uw badmeubel bekleden met een natuursteen blad met geïntegreerde of opbouw waskommen

Trappen

Om uw betonnen of stalen trap meer body en een natuurlijke exclusieve uitstraling te geven, kan uw trap worden voorzien van natuursteen traptreden. Al dan niet met anti-slip stroken, stootborden, rechte plintjes of bisschopsmutsen.